Űrutazás

Űrutazás

Leánykérés a Balaton partján

2017. április 28. - Szállodák

Kellemes élményeket szinte mindenki fel tud idézni magában a Balaton partjáról, ám akad olyan is, aki igazi mérföldkövet élt meg a gyönyörű tó partján. A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei között Szabados Anikó beszámolóját olvashatjuk. 

"Balatonfüreden nyaraltunk a párommal. Már utazás előtt sokszor gondolkodtam azon, vajon mikor kéri meg a kezemet? Hiszen ha Párizsban, az Eiffel toronyban nem történt meg, akkor végül is mikor fog? Utolsó előtti napunkon kedvenc strandunkra, Sajkodra mentünk. Verőfényes napsütésben, viccelődve kezdtük meg a napot, kacsák sétáltak körülöttünk, csendes volt a strand. Egyszer csak megszólalt a kedvenc zenekarunk egyik száma a párom telefonjáról. Amikor meglepődve odafordultam hozzá, egy gyűrűt tartott a kezében, és feleségül kért. Természetesen a válasz igen volt. Közös boldogságunkat este egy csodálatos vacsorával ünnepeltük meg Köveskálon. Azóta már összeházasodtunk, és szeptemberben születik a kicsi lányunk. Életünk legszebb balatoni élménye marad, míg élünk."

balcsiromcsi.jpg

Ha Neked is van bármilyen utazással kapcsolatos pozitív élményed, amit szívesen mesélsz ismerőseidnek, örömmel kalandozol el az ott kapott emlékeid között, ne habozz, és oszd meg velünk is az info@szallodak.hu címen és nyerj aktuális, közjegyző által hitelesített sorsolásainkon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://urutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr412440315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása