Űrutazás

Űrutazás

Jeges tóparti csók

2017. április 21. - Szállodák

Ha Balaton és romantika, akkor legtöbbünk a meleg szellőre, nyári naplementékre asszociál. De nem csak a forró évszakban szerezhetünk szívmelengető élményeket! A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei között Bingyu Anna beszámolóját olvashatjuk

"Mikor elolvastam levelüket arról, hogy írjak kedvenc Balatoni élményemről elkezdtem lázasan kutatni a fejemben. Ugyanis azon szerencsések közé tartozom, akik a Balaton mellett nőttek fel, így rengeteg kedves emlékem van. Végül sikerült egy, a szívemhez közel állót kiragadnom:
Napra pontosan 2010.12.22-én történt. A születésnapom és a karácsony közé beékelődött egy újabb esemény: Az első randink Balázzsal. Már egy pár napja tartottuk a kapcsolatot online, de még nem volt szerencsénk élőben találkozni. Nagyon boldog voltam, amikor indítványozta az ötletet, mert eddig tökéletes benyomást tett. Bár eléggé hideg volt aznap, de a kávézóban folytatott hosszas beszélgetés után a séta mellett döntöttünk. Elmentünk a mólóhoz, majd a strandra és gyönyörködtünk a havas tájban és a jéglemezekkel borított "magyar tengerben". Abban a pillanatban csak ketten voltunk ott. Kizártunk minden mást, mélyen egymás szemébe néztünk és elcsattant az első csók. Azóta is együtt vagyunk! Hát ez a Mi balatoni történetünk!"

tel_bnalcsi.jpg

Ha Neked is van bármilyen utazással kapcsolatos pozitív élményed, amit szívesen mesélsz ismerőseidnek, örömmel kalandozol el az ott kapott emlékeid között, ne habozz, és oszd meg velünk is az info@szallodak.hu címen és nyerj aktuális, közjegyző által hitelesített sorsolásainkon! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr3912440365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása