Űrutazás

Űrutazás

Őszi ünneplés a Balatonnál

2017. április 24. - Szállodák
Szuper érzés, amikor az előre lefoglalt szálláshelyünkre megérkezve pozitív élményeket könyvelhetünk el a hangulatos környezet láttán, s ha ebből a helyszínből egy jól bevált törzshely válik, az ám az igazi siker! A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei között  Safárikné Auer Tünde beszámolóját olvashatjuk.
"Kedvenc balatoni élményem egy tavalyi, 2016-os évi siófoki kikapcsolódás volt a gyerekekkel a Club 218 Apartmanházban. Itt ünnepeltük lányom 15. születésnapját. Nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy szeles, esős, hideg őszi időjárás volt akkor. Az apartmanház nagyon szép, valamint a szobái is azok, ilyen helyen még nem voltunk azelőtt nyaralni. Sok időt töltöttünk a wellness-részlegében, ami szintén szuper és sétáltunk is nagyokat. Hajókázni is elmentünk, ami szintén nagyon tetszett. A szobában is nagyon jól el tudtuk ütni az időt, pihentünk, játszottunk, tortát ettünk. Ide máskor is el fogunk menni!"
siofok_osz.jpg
Ha Neked is van bármilyen utazással kapcsolatos pozitív élményed, amit szívesen mesélsz ismerőseidnek, örömmel kalandozol el az ott kapott emlékeid között, ne habozz, és oszd meg velünk is az info@szallodak.hu címen és nyerj aktuális, közjegyző által hitelesített sorsolásainkon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://urutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr1412440391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása