Űrutazás

Űrutazás

Nyár, Család, Balaton!

2016. május 19. - Szállodák

Langyos szellő érintése, a Balaton hullámzásának meditatív hangzása, mesébe illő naplementék életre szóló látványa, no és persze megannyi kaland a kicsik és nagyok számára. Idén Te is belföldön nyaralsz?

 

Bár külföldi kikapcsolódások tucatjai közül válogathatunk akár városnézés, akár tengerparti nyaralás a terv az idei vakáció szezonra, azért a Balaton-feelinget az ég világon semmi sem pótolja: a napközbeni langyos vizű pancsolás, vagy a délutáni vitorláson bronzbarnulás, az esti "kiülések" egy pohár balatoni bor társaságában mind ennek a különös érzésnek az alapkellékei. Közel, de mégis távol a nagyvárosok monoton forgatagától. A Magyar Tenger az, ahol mindenki megtalálja a hozzá illő kikapcsolódást, de főleg a családok számára igazán praktikus desztináció.

balaton2.jpeg

A Balaton körüli üdülővárosokban több homokos part is várja a kicsikkel érkezőket, ahol rendkívül lassan mélyülő, egész napos játékra alkalmas terület húzódik. Többek között Siófok, Balatonlelle, Alsóörs, Fonyód is rendelkezik ilyen igazán tengerpart érzéseket ébresztő partszakasszal, ahová leggyakrabban a családdal érkező nyaralók látogatnak el. 

Lángos, palacsinta, főtt kukorica.... ha már mindet végigkóstoltuk és kellően megkapott minket a nap, a hagyományos strandolás után számos más típusú program is kecsegtet: aktív pihenésre vágyók számára gyönyörű tájakon húzódó bicikli és gyalogos túrák, a gasztronómia kedvelőinek a környékbeli borkultúra felfedezése lehet remek kikapcsolódás!

balaton.jpg

Ami a szállást illeti, szintén rendkívül széles a paletta: családias hangulatú vendégházak, saját kertecskével és közvetlen vízpart-kapcsolattal csak úgy élvezetes nyaralást garantálnak, mint a környékbeli 3-4 csillagos jól felszerelt és családbarát szállodák. Utóbbi többsége a főszezonban még gyermek animációval és extra nyári programokkal is készül, hogy az exkluzív környezet mellett valóban élményekkel ajándékozza meg a vendégeit. Ha belföldön nyaralsz válaszd a Balatont! Amit ez a csodálatos tájegység és annál is nagyszerűbb tó garantál a látogatóinak csak nehezen képes felvenni a versenyt az ország többi vízparti lokációival! 

A bejegyzés trackback címe:

https://urutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr318731234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása